Recept

Závitky z vepřového masa se zelím a uzeným masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 20196

Ingredience

80 g Moravské uzené maso
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel kudrnka
1 špetka Sůl
60 g Tuk
400 g Vepřové maso libové
120 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 456 kcal
Kilojoule 1 908kJ
2% Sacharidy 6 g
48% Tuky 36 g
4% Sodík 84 mg
42% Bílkoviny 24 g

Závitky z vepřového masa se zelím a uzeným masem postup přípravy receptu:

1

Nejdříve si připravíme směs: zelí nakrájíme na malé kousky, uzené maso na nudličky. Smícháme, osmahneme na části tuku a podle chuti osolíme.

2

Plátky vepřového masa naklepeme, osolíme a poklademe připravenou směsí. Svineme, převážeme nití, okořeníme pepřem a sladkou paprikou.

3

Poprášíme moukou, opečeme ze všech stran na zbývajícím tuku a podlijeme horkou vodou. Za občasného podlévání dusíme doměkka. Nasekanou petrželku použijeme na ozdobu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept