Recept

Vepřové medailonky s hráškem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 20203
Kategorie: Maso

Ingredience

400 g Hrachové lusky
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Pepř červený celý
1 kávová lžička Sůl
600 g Vepřová kýta
1 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 384 kcal
Kilojoule 1 606kJ
3% Sacharidy 10 g
32% Tuky 24 g
14% Sodík 288 mg
56% Bílkoviny 32 g

Vepřové medailonky s hráškem postup přípravy receptu:

1

Vepřovou kýtu (nebo panenku) omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky. Maso naklepeme, osolíme a poprášíme hladkou moukou. Na pánvi na rozehřátém oleji medailonky po obou stranách zprudka opečeme. K měkkému masu přidáme worcester, pepř a podusíme ještě 2 minuty.

2

Mladé hráškové lusky spaříme vroucí vodou a obložíme jimi meadilonky upravené na talířích.

3

Vhodnou přílohou je dušená rýže.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept