Pizza s kedlubnou - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 35 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Pizza s kedlubnou
Celkový čas: | 35 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 15 minut |
Autor: | dudlik |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (24%) |
ID receptu: | 2021 |
Kategorie: | Pizza |
Ingredience
3 stroužek | Česnek |
1 polévková lžíce | Kečup |
1 ks | Kedlubna |
500 g | Listové těsto |
1 polévková lžíce | Olej stolní |
1 špetka | Provensálské koření |
200 g | Salám Poličan |
1 špetka | Sůl bylinková |
100 g | Sýr Eidam cihla 30% |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 4g |
---|---|
Cholesterol | 38,4mg |
Draslík | 86,7mg |
Vláknina | 5g |
Vitamín A | 0,3mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 9,1mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 3,9mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Česnek, Kedlubna, Olej stolní mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Kečup, Listové těsto, Provensálské koření, Salám Poličan, Sůl bylinková, Sýr Eidam cihla 30% mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Pizza s kedlubnou postup přípravy receptu:
1 | Listové těsto vyválíme a dáme na plech s pečícím papírem, těsto propícháme vidličkou. |
2 | Kedlubnu oloupeme a nastrouháme, přisypeme provensálské koření a promícháme s česnekem utřeným s bylinkovou solí. |
3 | Těsto potřeme olejem, kečupem, poklademe salámem, kedlubnovou směsí a pečeme. |
4 | Před dopečením posypeme sýrem. |