Jednoduchý recept

Černé rizoto

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 20217
Kategorie: Rizota

Ingredience

1 kávová lžička Koření grilovací
400 g Kuřecí prsa
50 ml Olej rostlinný
1 polévková lžíce Omáčka sójová
1 špetka Pepř černý mletý
400 g Rýže loupaná
1 ks Salát ledový
1 kávová lžička Solamyl
1 kávová lžička Sůl
850 ml Voda pitná
200 g Zeleninová směs jarní - mražená

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 629 kcal
Kilojoule 2 630kJ
25% Sacharidy 88 g
21% Tuky 16 g
17% Sodík 345 mg
54% Bílkoviny 31 g

Černé rizoto postup přípravy receptu:

1

Propláchnutou rýži uvaříme doměkka a necháme stranou.

2

Omytá kuřecí prsa nakrájíme na kostičky, osolíme a okořeníme grilovacím kořením a pepřem. Smícháme je se solamylem a zprudka orestujeme na pánvi na oleji. Přilijeme lžíci vody a sójovou omáčku a provaříme.

3

V jiné nádobě mezitím podusíme se špetkou soli mraženou zeleninu doměkka.

4

K masu přimícháme vařenou rýži, podušenou zeleninu, promícháme a podáváme na listech ledového salátu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept