Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 20230

Ingredience

2 ks Cibule
500 g Listové těsto
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
2 polévková lžíce Sezam - semena
1 špetka Sůl
1 ks Vaječný žloutek slepičí
200 ml Vývar drůbeží
250 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 707 kcal
Kilojoule 2 957kJ
15% Sacharidy 54 g
60% Tuky 45 g
11% Sodík 224 mg
22% Bílkoviny 12 g

Žampionové kapsy postup přípravy receptu:

1

Na pánvi na rozehřátém oleji osmahneme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli dozlatova. Přidáme očištěné, na plátky nakrájené žampiony, osolíme, opepříme, přilijeme vývar a dusíme do odpaření tekutiny.

2

Listové těsto rozválíme a nakrájíme na 4 stejné díly. Na každý díl naneseme podušenou, vychladlou směs a vytvoříme kapsu.

3

Kapsy na povrchu potřeme rozšlehaným žloutkem a posypeme sezamem. Urovnáme je na plech a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 35 minut.

4

Upečené kapsy rozkrojíme, posypeme nasekanou petrželkou a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept