Recept

Sépie plněné krůtím masem a olivami

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 20232
Kategorie: Maso

Ingredience

1 polévková lžíce Bazalka
1 ks Cibule
1 ks Cuketa
300 g Krůtí prsa
0,5 ks Lilek
4 polévková lžíce Olej olivový
200 g Olivy černé
1 ks Paprikové lusky čerstvé
4 ks Rajčata
1 ks Rozmarýn čerstvý
4 ks Sépie
1 kávová lžička Sůl
0,5 l Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

55% Kalorie 1,085 kcal
Kilojoule 4 538kJ
8% Sacharidy 30 g
29% Tuky 22 g
249% Sodík 5 g
327% Bílkoviny 184 g

Sépie plněné krůtím masem a olivami postup přípravy receptu:

1

Na pánvi na 3 lžících olivového oleje zvolna orestujeme omyté, na kostičky nakrájené krůtí maso.

2

Sépie omyjeme, očistíme a naplníme na plátky nakrájenými olivami a orestovaným krůtím masem.

3

V hrnci rozehřejeme zbylý olivový olej a osmahneme na něm oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme veškerou zeleninu, kterou jsme očistili a nadrobno nakrájeli. Navrch položíme naplněné sépie, posypeme nasekanými bylinkami a podlijeme vývarem.

4

Pokrm dusíme pod pokličkou asi 45 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept