Jednoduchý recept

Farfalle se slávkami a cuketou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 20233

Ingredience

1 ks Cuketa
1 ks Kedlubna
250 g Mušle v nálevu
2 polévková lžíce Olej olivový
1 polévková lžíce Petržel - nať
2 kávová lžička Sůl
450 g Těstoviny Farfalle
4 l Voda pitná
100 ml Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 558 kcal
Kilojoule 2 333kJ
25% Sacharidy 89 g
11% Tuky 8 g
62% Sodík 1 g
52% Bílkoviny 29 g

Farfalle se slávkami a cuketou postup přípravy receptu:

1

Těstoviny farfalle uvaříme v dostatečném množství osolené vody, slijeme a necháme okapat.

2

V kastrole rozehřejeme olivový olej a orestujeme na něm omytou, na kolečka nakrájenou cuketu, oloupanou, na nudličky nakrájenou kedlubnu a okapané, vyloupané slávky. Podlijeme vývarem a dusíme tak dlouho, až se vývar téměř odpaří.

3

Potom vmícháme uvařené těstoviny a za stálého míchání dusíme do úplného odpaření vývaru.

4

Nakonec do pokrmu vmícháme nasekanou petrželku a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept