Recept

Vepřová plec s celerovými nudličkami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 20235

Ingredience

1 ks Celer bulvový
1 ks Cibule
2 polévková lžíce Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Sůl
350 g Vepřová plec
250 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 314 kcal
Kilojoule 1 312kJ
3% Sacharidy 10 g
30% Tuky 23 g
26% Sodík 529 mg
30% Bílkoviny 17 g

Vepřová plec s celerovými nudličkami postup přípravy receptu:

1

Na pánvi na rozehřátém oleji osmahneme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli. Přidáme omyté, na malé kousky nakrájené maso, oloupaný, na nudličky nakrájený celer i s částí nasekané natě, osolíme a vše podlijeme vývarem. Dusíme asi 50 minut a podle potřeby podléváme vodou.

2

Nakonec do pokrmu přidáme zbylou nasekanou nať a podusíme ještě 10 minut.

3

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept