Jednoduchý recept

Fazolová směs s uzeným masem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 20237

Ingredience

1 ks Cibule
150 g Fazole bílé
150 g Fazole červené
2 polévková lžíce Olej olivový
1 kávová lžička Sůl
1 ks Tymián čerstvý
300 g Uzené maso vařené
500 ml Voda pitná
1 ks Šalvěj čerstvá
150 g Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 741 kcal
Kilojoule 3 102kJ
15% Sacharidy 53 g
64% Tuky 48 g
12% Sodík 241 mg
40% Bílkoviny 23 g

Fazolová směs s uzeným masem postup přípravy receptu:

1

Fazole den předem namočíme do studené vody.

2

V kastrole na rozehřátém oleji orestujeme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli dozlatova. Přidáme nadrobno nakrájené uzené maso, vmícháme fazole, osolíme a dusíme asi 40 minut.

3

Nakonec přidáme omytý špenát a nasekané bylinky, odstavíme z plotny a před podáváním necháme pokrm asi 5 minut odležet.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept