Jednoduchý recept

Kuřecí maso zapečené v bramborových lodičkách

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 95 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 75 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 20256
Kategorie: Brambory

Ingredience

2 ks Brambory
1 ks Cibule
180 g Fazole červené sterilované
200 g Kuřecí prsa
2 polévková lžíce Olej olivový
70 g Olivy černé
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 špetka Sůl
2 polévková lžíce Sýr Eidam cihla 40%
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 389 kcal
Kilojoule 1 629kJ
9% Sacharidy 31 g
21% Tuky 16 g
40% Sodík 803 mg
58% Bílkoviny 32 g

Kuřecí maso zapečené v bramborových lodičkách postup přípravy receptu:

1

Velké, podlouhlé brambory uvaříme téměř doměkka, necháme vychladnout a vnitřky vydlabeme tak, aby brambory vypadaly jako loďky.

2

Omyté kuřecí maso a oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno, mírně orestujeme na olivovém oleji a necháme vychladnout. Přidáme nasekané olivy, fazole, nastrouhaný sýr a nasekanou petržel. Vše dobře promícháme a podle chuti osolíme.

3

Směsí naplníme vydlabané brambory, vložíme je do vymaštěné zapékací mísy a ve středně vyhřáté troubě zapékáme asi 1 hodinu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept