Recept

Farfalle se zeleným chřestem a krevetami

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 20257
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

2 ks Chilli paprička
150 g Chřest zelený
150 g Krevety tygří - loupané
2 polévková lžíce Olej olivový
2 ks Šalotka
1 polévková lžíce Solamyl
2 kávová lžička Sůl
350 g Těstoviny Farfalle
3 l Voda pitná
100 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 436 kcal
Kilojoule 1 825kJ
23% Sacharidy 83 g
5% Tuky 4 g
29% Sodík 575 mg
40% Bílkoviny 23 g

Farfalle se zeleným chřestem a krevetami postup přípravy receptu:

1

Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody, slijeme a necháme okapat.

2

Očištěný, omytý chřest zbavený dřevnatých konců uvaříme v osolené vodě doměkka.

3

Na pánvi na rozehřátém oleji orestujeme omyté krevety s nasekanými chilli papričkami a nakrájenou šalotkou. Podlijeme vývarem a dusíme asi 5 minut.

4

Potom do směsi za stálého míchání přilijeme solamyl rozmíchaný ve 100ml vody a nakonec vmícháme uvařené těstoviny.

5

Porce těstovin ozdobíme uvařeným chřestem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept