Recept

Zapékané gnocchi s lososem, špenátem a olivami

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 65 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 20268

Ingredience

500 g Bramborové noky
300 g Losos - filety
1 hrst Olivy černé
350 ml Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl
300 g Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 535 kcal
Kilojoule 2 239kJ
10% Sacharidy 38 g
39% Tuky 30 g
50% Sodík 1 g
54% Bílkoviny 30 g

Zapékané gnocchi s lososem, špenátem a olivami postup přípravy receptu:

1

Bramborové noky uvaříme podle návodu na obalu a vložíme je do zapékací mísy.

2

Nočky prokládáme omytými filety z lososa nakrájenými na kousky, omytým špenátem a černými olivami. Vše osolíme a přelijeme smetanou.

3

Pokrm zapékáme v troubě při 150 stupních Celsia asi 60 minut dozlatova.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept