Recept

Telecí játra se šalvějovou cibulí

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 20271

Ingredience

3 ks Cibule
300 g Játra telecí
40 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
1 polévková lžíce Šalvěj čerstvá

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 301 kcal
Kilojoule 1 261kJ
4% Sacharidy 13 g
24% Tuky 18 g
11% Sodík 210 mg
38% Bílkoviny 21 g

Telecí játra se šalvějovou cibulí postup přípravy receptu:

1

Na pánvi na rozehřátém másle (20 g) necháme zesklovatět oloupanou, na kroužky nakrájenou cibuli. Přidáme lístky čerstvé šalvěje a zvolna pod pokličkou podusíme.

2

V jiné pánvi rozehřejeme olej a zbylé máslo, vložíme plátky očištěných a omytých jater a opečeme je. Nakonec játra opepříme a upravíme na talíře se šalvějovou cibulí. Pokrm osolíme těsně před podáváním.

3

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept