Jednoduchý recept

Přírodní jehněčí kotlety

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 20272
Kategorie: Maso

Ingredience

8 ks Jehněčí kotlety
80 g Máslo bylinkové
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 558 kcal
Kilojoule 2 336kJ
0% Sacharidy 1 g
59% Tuky 44 g
16% Sodík 312 mg
66% Bílkoviny 37 g

Přírodní jehněčí kotlety postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté maso částečně uvolníme od kosti a naklepeme.

2

Připravené kotlety opečeme po obou stranách na oleji na pánvi, vyjmeme a upravíme na nahřátou mísu. Maso osolíme, opepříme a obložíme plátky studeného bylinkového másla.

3

Podáváme se zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept