Recept

Tresčí filé s česnekovým krémem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 20275
Kategorie: Maso

Ingredience

česnekový krém
4 stroužek Česnek
1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 kávová lžička Hořčice
4 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
250 g Tvaroh jemný
1 ks Vaječný žloutek slepičí
Tresčí filé s česnekovým krémem
1 ks Bobkový list
1 ks Cibule
1 ks Citrony
600 g Filé z aljašské tresky
1 ks Mrkev kořen
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 306 kcal
Kilojoule 1 280kJ
4% Sacharidy 13 g
130% Tuky 97 g
13% Sodík 258 mg
71% Bílkoviny 40 g

Tresčí filé s česnekovým krémem postup přípravy receptu:

1

V hrnci přivedeme k varu 1/2l osolené vody, přidáme oloupanou cibuli, mrkev a omytý, na kolečka nakrájený citron. Okořeníme bobkovým listem a vložíme omyté porce filé. Zvolna vaříme asi 10 minut, maso vyjmeme a necháme okapat.

2

Vývar vaříme ještě 15 minut, potom odstraníme bobkový list a vývar přecedíme.

3

Příprava krému: Žloutek rozkvedláme s hořčicí a citronovou šťávou, přidáme oloupaný, nasekaný česnek a vše smícháme s olivovým olejem a tvarohem. Osolíme a opepříme podle chuti.

4

Hotovým česnekovým krémem zalijeme porce filé a ihned podáváme.

5

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept