Jednoduchý recept

Italský chřest

  • Itálie
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
4
Skvělý recept
4 1 Italský chřest 5 1
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 20293
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

24 ml Balsamico ocet
500 g Chřest zelený
24 ml Olej olivový
50 g Sýr Parmezán

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 272 kcal
Kilojoule 1 136kJ
4% Sacharidy 14 g
25% Tuky 19 g
20% Sodík 403 mg
26% Bílkoviny 15 g
Italský chřest

Italský chřest postup přípravy receptu:

1

Chřest očistíme a zbavíme dřevnatých částí.

2

Dáme do mísy, zalijeme olejem a dobře promícháme. Takto připravené necháme 10 minut grilovat. Poté přelijeme balsamikovým octem a posypeme strouhaným parmezánem.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
4
Skvělý recept