Affettati misti - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 25 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Affettati misti
Celkový čas: | 25 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 25 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Marsalka |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (27%) |
ID receptu: | 20294 |
Kategorie: | Studené předkrmy |
Ingredience
100 g | Bresaola - Sušená hovězí šunka |
200 g | Ciabatta |
10 ks | Cibule |
1 ks | Citrony |
120 g | Coppa |
100 g | Meloun cukrový |
100 g | Mortadella |
50 g | Okurky |
24 ml | Olej olivový |
100 g | Olivy zelené |
50 g | Prosciutto sušené |
20 g | Rukola |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 37g |
---|---|
Cholesterol | 22,5mg |
Draslík | 401,1mg |
Vláknina | 12g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,3mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 25,9mg |
Vitamín E | 0,9mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 120,6mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Bresaola - Sušená hovězí šunka, Ciabatta, Cibule, Citrony, Okurky mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Coppa, Meloun cukrový, Mortadella, Olej olivový, Olivy zelené, Prosciutto sušené, Rukola mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Affettati misti postup přípravy receptu:
1 | Všechny uzeniny naservírujeme na velký talíř, ke coppu a bresaole se skvěle hodí čerstvá rukola. Prosciutto podáváme s dílky citrónu, bresaolu zakápnutou olivovým olejem. |
2 | K uzeninám rovněž naservírujeme čerstvé fíky či plátky cantaloupe melounu. Do zvláštních misek pak i cibulky, olivy, malé nakládané okurky a bílý chléb. |
Poznámka
Servírujeme studené.