Jednoduchý recept

Hovězí maso na pepři

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 203
Kategorie: Maso

Ingredience

300 g Cibule
750 g Hovězí maso přední
100 g Mouka pšeničná hladká T 650
5 g Pepř černý celý
25 g Sůl
120 g Tuk
1200 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 273 kcal
Kilojoule 1 142kJ
3% Sacharidy 10 g
24% Tuky 18 g
53% Sodík 1 g
30% Bílkoviny 17 g

Hovězí maso na pepři postup přípravy receptu:

1

Hovězí maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na menší kousky.

2

Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a osmažíme dozlatova na tuku. Do základu přidáme nakrájené maso, osolíme je, za stálého míchání osmahneme, přidáme drcený pepř, mírně podlijeme vodou a dusíme pod poklicí půl hodiny. Během dušení občas zamícháme a podléváme vodou.

3

Nakonec vydusíme šťávu na tuk, zaprášíme ji prosátou moukou, rozmícháme a za občasného promíchání zvolna dusíme maso v omáčce doměkka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept