Kuře Markétka - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 110 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Kuře Markétka
Celkový čas: | 110 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 90 minut |
Autor: | Klára Fenclova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (30%) |
ID receptu: | 2030 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
1 špetka | Kmín drcený |
1 ks | Kuře |
1 polévková lžíce | Majoránka |
1 kávová lžička | Paprika mletá sladká |
1 ks | Paprikové lusky čerstvé |
1 ks | Pórek |
1 kávová lžička | Sůl |
100 g | Zelí kysané |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 12g |
---|---|
Cholesterol | 255,0mg |
Draslík | 847,6mg |
Vláknina | 4g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 1,5mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 34,7mg |
Vitamín E | 1,8mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 5,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Kmín drcený, Kuře, Majoránka, Paprika mletá sladká, Paprikové lusky čerstvé, Sůl, Zelí kysané mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Pórek mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Kuře Markétka postup přípravy receptu:
1 | Omyté kuře osolíme, okmínujeme, dáme mletou papriku a zabalíme alobalem a dáme péct. |
2 | Za hodinu kuře rozbalíme, posypeme zelím, pórkem, nakrájenou červenou paprikou a majoránkou a dopékáme již odkryté. |
3 | Podáváme teplé. |