Recept

Koktejl z tresčích jater

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 20303
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

50 g Celer sterilovaný
1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 kávová lžička Cukr krupice
50 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
150 g Játra tresčí v oleji
2 polévková lžíce Kečup
80 g Majonéza
1 špetka Paprika mletá pálivá
1 špetka Paprika mletá sladká
50 g Paprika sterilovaná
1 špetka Pepř černý mletý
0,3 ks Salát hlávkový
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 433 kcal
Kilojoule 1 811kJ
2% Sacharidy 7 g
57% Tuky 43 g
33% Sodík 660 mg
11% Bílkoviny 6 g

Koktejl z tresčích jater postup přípravy receptu:

1

Okapaná tresčí játra, celer a papriku nakrájíme na hranolky, uvařená vejce nakrájíme na větší kousky. Přidáme okapaný hrášek, vše rozdělíme do 4 koktejlových sklenic vyložených omytými listy salátu.

2

Koktejl přelijeme majonézou rozmíchanou s kečupem, kořením, cukrem, solí a citronovou šťávou.

3

Ozdobíme dílkem omytého citronu a podáváme.

Poznámka

Vejce natvrdo uvaříme předem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept