Recept

Zapečená rajčata s tuňákem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 20306
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

2 stroužek Česnek
1 ks Citrony
3 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
200 g Rajčata
2 polévková lžíce Strouhanka
0,5 kávová lžička Sůl
200 g Tuňák v oleji

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 172 kcal
Kilojoule 720kJ
2% Sacharidy 8 g
12% Tuky 9 g
8% Sodík 157 mg
28% Bílkoviny 16 g

Zapečená rajčata s tuňákem postup přípravy receptu:

1

Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na plátky. Posypeme je utřeným česnekem a upečeme na oleji.

2

Polovinu rajčat rozdělíme do zapékacích misek vymazaných olejem, poklademe je tuňákem nakrájeným na plátky a pokryjeme zbylými rajčaty. Osolíme, opepříme, posypeme strouhankou a pokapeme olejem.

3

Pokrm zapečeme ve středně vyhřáté troubě a podáváme s dílkem omytého citronu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept