Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 20307
Kategorie: Zelenina

Ingredience

3 stroužek Česnek
500 g Květák
4 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

2% Kalorie 42 kcal
Kilojoule 176kJ
2% Sacharidy 8 g
1% Tuky 1 g
12% Sodík 242 mg
5% Bílkoviny 3 g

Květák po florentsku postup přípravy receptu:

1

Očištěný a omytý květák uvaříme v osolené vodě téměř doměkka, vyjmeme a necháme okapat.

2

Na rozehřátém oleji osmažíme oloupaný, prolisovaný česnek, přidáme na větší kousky nakrájený květák, opepříme a zvolna opečeme doměkka.

3

Ihned podáváme, vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept