Recept

Zeleninový předkrm s vejci a strouhankou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 20309
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

100 g Brokolice
100 g Chřest bílý
100 g Fazolové lusky zelené
100 g Květák
50 g Máslo čerstvé
100 g Pórek
4 polévková lžíce Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 201 kcal
Kilojoule 840kJ
4% Sacharidy 14 g
18% Tuky 14 g
17% Sodík 330 mg
12% Bílkoviny 7 g

Zeleninový předkrm s vejci a strouhankou postup přípravy receptu:

1

Očištěnou a omytou zeleninu vložíme do vařící osolené vody a uvaříme doměkka. Vyjmeme a po okapání upravíme na talířky.

2

Strouhanku osmažíme na pánvi na másle a spolu s natvrdo uvařenými, nastrouhanými vejci rozdělíme na zeleninu.

3

Nakonec pokrm pokapeme rozehřátým máslem a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept