Jednoduchý recept

Šunka s broskvemi

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 20311
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

80 g Cukr krupice
400 ml Kompot broskvový
40 g Máslo čerstvé
4 polévková lžíce Smetana 33% (šlehačka)
100 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 285 kcal
Kilojoule 1 193kJ
11% Sacharidy 41 g
17% Tuky 13 g
0% Sodík 6 mg
9% Bílkoviny 5 g

Šunka s broskvemi postup přípravy receptu:

1

Na pánvi necháme zkaramelizovat cukr, zakapeme jej trochou šťávy z kompotu, přidáme 20 g másla a rozvaříme. V karamelu po obou stranách podusíme okapané poloviny broskví a vyjmeme.

2

Do karamelu přilijeme smetanu a necháme jen přejít varem.

3

Šunku krátce po obou stranách opečeme na másle a upravíme na talířky. Pokryjeme broskvemi a přelijeme připravenou šťávou.

4

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept