Recept

Šunka s játrovou směsí a mandlemi

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 20313
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 ks Cibule
100 g Játra drůbeží
1 hrst Mandle plátky
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
100 g Šunka dušená
2 polévková lžíce Víno bílé
100 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 142 kcal
Kilojoule 595kJ
2% Sacharidy 6 g
11% Tuky 8 g
7% Sodík 134 mg
21% Bílkoviny 12 g

Šunka s játrovou směsí a mandlemi postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, na půlkolečka nakrájenou cibuli zpěníme na másle. Přidáme očištěná a omytá játra nakrájená na hranolky, osmahneme je a vmícháme očištěné, na plátky nakrájené žampiony. Osmažíme je, vše zakapeme vínem a krátce podusíme. Podle chuti osolíme a opepříme.

2

Plátky šunky prohřejeme po obou stranách na másle, upravíme na talíře a poklademe připravenou játrovou směsí. Povrch posypeme plátky mandlí a pokrm ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept