Recept

Hovězí vývar se sýrem a smetanou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 20319
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

1 l Hovězí vývar základní
20 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Pažitka
1 ks Rohlíky bílé
200 ml Smetana 12% (konzumní)
50 g Sýr Eidam cihla 40%
2 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 232 kcal
Kilojoule 971kJ
3% Sacharidy 11 g
20% Tuky 15 g
33% Sodík 667 mg
25% Bílkoviny 14 g

Hovězí vývar se sýrem a smetanou postup přípravy receptu:

1

V hrnci přivedeme k varu hovězí vývar. Žloutky rozšleháme ve smetaně a vešleháme do polévky. Za stálého míchání krátce prohřejeme, ale nevaříme - žloutky by se srazily.

2

Polévku rozdělíme do talířů, přidáme plátky rohlíku osmažené na másle a posypeme nastrouhaným sýrem a nakrájenou pažitkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept