Zdravý recept

Skotská polévka ze skopového masa

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 105 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 20322

Ingredience

0,5 ks Celer bulvový
1 ks Cibule
3 polévková lžíce Hrášek
1 ks Kedlubna
50 g Krupky trhané
1 ks Mrkev kořen
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
0,5 ks Pórek
400 g Skopové maso přední
1 kávová lžička Sůl
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 399 kcal
Kilojoule 1 669kJ
7% Sacharidy 27 g
148% Tuky 111 g
19% Sodík 387 mg
33% Bílkoviny 18 g

Skotská polévka ze skopového masa postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté skopové maso zalijeme v hrnci studenou vodou, přidáme pepř a vaříme do poloměkka.

2

Potom k masu vsypeme propláchnuté krupky, promícháme a vaříme dál.

3

Když je maso téměř měkké, přidáme očištěnou, nakrájenou zeleninu, hrášek a vše uvaříme doměkka.

4

Měkké maso vyjmeme, vykostíme a nakrájíme na kousky. Vložíme zpět do polévky a přidáme nasekanou petrželku. Polévku dochutíme a podáváme horkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept