Šunkové jehly s broskvemi - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 35 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Šunkové jehly s broskvemi
Celkový čas: | 35 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 15 minut |
Autor: | fialova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (24%) |
ID receptu: | 20343 |
Kategorie: | Teplé předkrmy |
Ingredience
2 polévková lžíce | Citronová šťáva |
400 ml | Kompot broskvový |
20 g | Máslo čerstvé |
200 g | Rajčata Cherry |
200 g | Šunka dušená |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 22g |
---|---|
Cholesterol | 31,0mg |
Draslík | 241,0mg |
Vláknina | 4g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 18,3mg |
Vitamín E | 0,5mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 6,5mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Citronová šťáva mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Kompot broskvový, Máslo čerstvé, Rajčata Cherry, Šunka dušená mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Šunkové jehly s broskvemi postup přípravy receptu:
1 | Okapané broskve nakrájíme na kousky dlouhé asi 3 cm a obalíme je do plátků šunky. Střídavě s omytými, rozpůlenými rajčaty napichujeme na jehly. |
2 | Špízy pokapeme rozehřátým máslem a po obou stranách zvolna grilujeme. |
3 | Hotové špízy pokapeme citronovou šťávou a ihned podáváme. |