Jednoduchý recept

Šunkové jehly s broskvemi

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 20343
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
400 ml Kompot broskvový
20 g Máslo čerstvé
200 g Rajčata Cherry
200 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 199 kcal
Kilojoule 832kJ
6% Sacharidy 22 g
12% Tuky 9 g
1% Sodík 13 mg
17% Bílkoviny 10 g

Šunkové jehly s broskvemi postup přípravy receptu:

1

Okapané broskve nakrájíme na kousky dlouhé asi 3 cm a obalíme je do plátků šunky. Střídavě s omytými, rozpůlenými rajčaty napichujeme na jehly.

2

Špízy pokapeme rozehřátým máslem a po obou stranách zvolna grilujeme.

3

Hotové špízy pokapeme citronovou šťávou a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept