Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 20355

Ingredience

40 g Husí sádlo
1 špetka Pepř černý mletý
20 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
1250 ml Voda pitná
6 stroužek Česnek
1 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 197 kcal
Kilojoule 822kJ
3% Sacharidy 10 g
20% Tuky 15 g
12% Sodík 249 mg
9% Bílkoviny 5 g

Toulouská česnečka postup přípravy receptu:

1

Oloupaný, rozetřený česnek osmahneme na husím sádle, zalijeme vodou a několik minut povaříme.

2

Z bílků ušleháme pevný sníh, vložíme do polévky a necháme srazit.

3

V troše prochladlé polévky rozkvedláme žloutky, polévku odstavíme z plotny a vmícháme připravené žloutky, sůl a pepř.

4

Žemli nakrájíme na hranolky, osmažíme na sádle a rozdělíme do talířů. Zalijeme polévkou a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept