Recept

Italská špenátová polévka

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 20360

Ingredience

1250 ml Hovězí vývar základní
1 špetka Muškátový květ
40 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
3 polévková lžíce Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
60 g Veka
300 g Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 227 kcal
Kilojoule 948kJ
4% Sacharidy 14 g
17% Tuky 13 g
55% Sodík 1 g
26% Bílkoviny 15 g

Italská špenátová polévka postup přípravy receptu:

1

Očištěný a omytý špenát vsypeme do vařící osolené vody a uvaříme doměkka.

2

Špenát scedíme a po okapání zalijeme vlažným vývarem a rozmícháme. Přidáme máslo, rozšlehané vejce, koření a nastrouhaný sýr. Za stálého míchání zvolna zahříváme do zhoustnutí.

3

Polévku podáváme s plátky veky osmaženými na oleji.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept