Recept

Polévka z hlávkového zelí s rajčaty

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 20361
Kategorie: Zahuštěné polévky

Ingredience

0,5 ks Cibule
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
50 g Paprika zelená
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Rajčata
40 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná
250 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 136 kcal
Kilojoule 567kJ
3% Sacharidy 10 g
14% Tuky 10 g
11% Sodík 220 mg
3% Bílkoviny 2 g

Polévka z hlávkového zelí s rajčaty postup přípravy receptu:

1

Očištěné hlávkové zelí a papriky nakrájíme na kostičky a osmažíme na sádle na zpěněné, jemně nasekané cibuli. Zaprášíme moukou, znovu osmahneme, zalijeme vodou a přivedeme k varu.

2

Potom do polévky přidáme omytá, na kousky nakrájená rajčata, sůl, pepř a za občasného zamíchání vaříme do změknutí zeleniny.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept