Jednoduchý recept

Jahodová polévka s vínem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 20369
Kategorie: Studené polévky

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
2 kávová lžička Cukr krupice
400 ml Kompot jahodový
100 ml Smetana 33% (šlehačka)
100 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 208 kcal
Kilojoule 869kJ
8% Sacharidy 29 g
12% Tuky 9 g
0% Sodík 5 mg
2% Bílkoviny 1 g

Jahodová polévka s vínem postup přípravy receptu:

1

Jahodový kompot i s nálevem, bílé víno a cukr ohřejeme na 70 stupňů Celsia a vychladíme.

2

Do směsi přidáme citronovou šťávu, polévku rozdělíme do misek a ozdobíme ušlehanou smetanou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept