Recept

Zapečená kapusta s masem

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 2037
Kategorie: Zelenina

Ingredience

1 ks Kapusta hlávková
100 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
3 hrst Strouhanka
1 špetka Sůl
500 g Vepřová uzená plec
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 576 kcal
Kilojoule 2 410kJ
9% Sacharidy 32 g
54% Tuky 40 g
62% Sodík 1 g
52% Bílkoviny 29 g

Zapečená kapusta s masem postup přípravy receptu:

1

V osolené vodě povaříme kapustu a necháme ji okapat.

2

Uvařené uzené maso nakrájíme na kostičky.

3

Strouhanku osmahneme na másle dozlatova.

4

Vymažeme pekáč máslem, kapustu rozdělíme na listy a do pekáče klademe vrstvu kapusty. Opepříme, posypeme strouhankou a přidáme kostky masa.

5

Tyto vrstvy opakujeme.

6

Poslední vrstva musí být kapusta, na kterou dáme kousky másla a dáme zapéct do trouby.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept