Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 20370
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
500 g Kapr obecný
40 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
4 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Sůl
1 kávová lžička Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 256 kcal
Kilojoule 1 072kJ
1% Sacharidy 3 g
22% Tuky 17 g
13% Sodík 256 mg
40% Bílkoviny 23 g

Kapr na zázvoru postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté porce kapra potřeme prolisovaným česnekem, poprášíme zázvorem, osolíme a obalíme v mouce.

2

Připravené porce opékáme po obou stranách na pánvi na oleji.

3

Na talířích přelijeme opečené maso rozehřátým máslem.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami a s dílkem omytého citronu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept