Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 20377

Ingredience

1 ks Cibule
800 g Filé z aljašské tresky
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
100 g Sýr Eidam cihla 40%
2 špetka Sůl
200 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 279 kcal
Kilojoule 1 166kJ
1% Sacharidy 5 g
13% Tuky 10 g
6% Sodík 121 mg
77% Bílkoviny 43 g

Plněné rybí filé postup přípravy receptu:

1

Omyté porce filé osolíme, opepříme a poprášíme mletou paprikou.

2

4 porce filé poklademe plátky sýru, plátky omytých rajčat a kolečky oloupané cibule. Přikryjeme zbylými porcemi, vložíme do kastrolu s olejem a upečeme. Během pečení podléváme filé trochou vody.

3

Podáváme s opečenými bramborami a zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept