Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 20381
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

zálivka
1 špetka Anýz mletý
1 špetka Chilli koření mleté
1 kávová lžička Olej rostlinný
100 ml Omáčka sójová
Anýzová vejce
1 špetka Anýz mletý
1 polévková lžíce Olej rostlinný
100 ml Omáčka sójová
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 132 kcal
Kilojoule 552kJ
1% Sacharidy 4 g
11% Tuky 8 g
4% Sodík 82 mg
20% Bílkoviny 11 g
Anýzová vejce

Anýzová vejce postup přípravy receptu:

1

Vejce na širším konci propíchneme jehlou, vložíme do horké vody, přivedeme k varu a vaříme 5 minut. Potom je ochladíme studenou vodou, skořápky naklepeme, ale neloupeme.

2

Vejce znovu dáme vařit do vody se sójovou omáčkou, olejem a anýzem. Po uvaření je necháme v roztoku vychladnout.

3

Před podáváním vejce oloupeme, nakrájíme na dílky, upravíme na talířky a zalijeme zálivkou.

4

Příprava zálivky: Sójovou omáčku, anýz, chilli koření a lžičku oleje necháme přejít varem a přecedíme.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept