Jednoduchý recept

Sleďové filety v oleji

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 20382
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 ks Cibule
4 polévková lžíce Olej rostlinný
5 ks Pepř černý celý
600 g Sleď čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 376 kcal
Kilojoule 1 575kJ
10% Sacharidy 35 g
27% Tuky 21 g
1% Sodík 23 mg
41% Bílkoviny 23 g

Sleďové filety v oleji postup přípravy receptu:

1

Sleďové filety zbavíme kůže, očistíme a omyjeme.

2

Sledě vložíme do misky a přidáme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli, olej a koření.

3

Před podáváním necháme chvíli proležet.

Poznámka

Vhodnou přílohou je čerstvý chléb.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept