Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 20383

Ingredience

1 ks Cibule
250 g Játra vepřová
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
30 g Sádlo škvařené
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 198 kcal
Kilojoule 830kJ
2% Sacharidy 8 g
8% Tuky 6 g
15% Sodík 305 mg
49% Bílkoviny 27 g

Játrové hranolky postup přípravy receptu:

1

Očištěná a omytá játra nakrájíme na hranolky.

2

Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na sádle, přidáme játra, opepříme, okořeníme paprikou a za stálého míchání je rychle opečeme.

3

Nakonec pokrm osolíme.

Poznámka

Vepřová játra můžeme den předem zalít mlékem a nechat odležet v chladničce. Budou mít jemnější chuť. Podáváme s rýží nebo s opečenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept