Recept

Pappardelle se žampiony a estragonem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 20395
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

4 stroužek Česnek
1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 polévková lžíce Estragon
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
200 ml Smetana 12% (konzumní)
2 kávová lžička Sůl
500 g Těstoviny Pappardelle
50 ml Víno bílé
4 l Voda pitná
300 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 578 kcal
Kilojoule 2 418kJ
27% Sacharidy 96 g
15% Tuky 12 g
22% Sodík 439 mg
37% Bílkoviny 21 g

Pappardelle se žampiony a estragonem postup přípravy receptu:

1

Očištěné, na plátky nakrájené žampiony orestujeme na pánvi na oleji spolu s rozetřeným česnekem. Přilijeme víno, smetanu, přidáme lžíci nasekaného estragonu a vše krátce podusíme. Směs osolíme, opepříme a ochutíme citronovou šťávou.

2

Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody, scedíme a ihned promícháme s připravenou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept