Jednoduchý recept

Jehněčí kotletky s artyčoky

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 20397

Ingredience

400 g Artyčoky sterilované
1 ks Ciabatta
800 g Jehněčí kotlety
10 g Máta
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Rozmarýn čerstvý
1 kávová lžička Sůl
50 ml Víno bílé
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 570 kcal
Kilojoule 2 387kJ
7% Sacharidy 24 g
44% Tuky 33 g
25% Sodík 491 mg
74% Bílkoviny 42 g

Jehněčí kotletky s artyčoky postup přípravy receptu:

1

Na větší pánvi rozehřejeme olej, na který dáme osmažit česnek. Když česnek začne prskat přidáme artyčoky, rozmarýn a jehněčí kotletky. Takto kotletky pečeme 1 minutu s každé strany na středním plameni.

2

Poté přilijeme víno, osolíme, opepříme a posypeme mátou, vaříme ještě 3 minuty s každé strany.

3

Když máme kotletky hotové položíme je na talíř a poklademe artyčoky, nezapomeneme kotletky přelít šťávou z pánve. Podáváme s plátky ciabatty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept