Jednoduchý recept

Kuře s moravským uzeným

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 20410
Kategorie: Maso

Ingredience

300 g Kuřecí maso grilované
60 g Máslo čerstvé
100 g Moravské uzené maso
2 polévková lžíce Olej rostlinný
100 g Sýr Eidam cihla 40%

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 419 kcal
Kilojoule 1 754kJ
0% Sacharidy 2 g
40% Tuky 30 g
0% Sodík 0 mg
59% Bílkoviny 33 g

Kuře s moravským uzeným postup přípravy receptu:

1

Pečené kuřecí maso nakrájíme na hranolky a rozdělíme na čtverce alobalu potřené olejem. Poklademe moravským uzeným nakrájeným na kostičky a smíchaným s nastrouhaným sýrem a vločkami másla.

2

Alobal uzavřeme, vložíme na pánev a ve vyhřáté troubě pečeme. Když se alobal nafoukne, porce vyjmeme, alobal rozevřeme a pokrm ihned podáváme.

Poznámka

Pokrm můžeme připravit i na grilu. Vhodnou přílohou jsou opečené brambory nebo smažené hranolky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept