Recept

Krůtí maso na smetaně s hráškem

  • Česko
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Krůtí maso na smetaně s hráškem 5 1
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 20413

Ingredience

1 ks Cibule
300 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
600 g Krůtí maso
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
60 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
150 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 kávová lžička Sůl
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 467 kcal
Kilojoule 1 953kJ
3% Sacharidy 11 g
40% Tuky 30 g
24% Sodík 486 mg
65% Bílkoviny 36 g

Krůtí maso na smetaně s hráškem postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté krůtí maso naporcujeme, osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Porce na másle mírně opečeme po všech stranách, přidáme najemno nakrájenou cibuli. Podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou.

2

Během dušení maso obracíme, přeléváme šťávou a podléváme vodou.

3

Před koncem dušení přilijeme smetanu, osolíme a nakonec vmícháme okapaný hrášek a jen prohřejeme.

4

Podáváme s dušenou rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept