Jednoduchý recept

Králičí játra na slanině

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 20419

Ingredience

0,5 ks Cibule
300 g Játra králičí
1 špetka Kmín drcený
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
30 g Slanina vepřová
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 111 kcal
Kilojoule 466kJ
1% Sacharidy 3 g
13% Tuky 10 g
16% Sodík 320 mg
4% Bílkoviny 2 g

Králičí játra na slanině postup přípravy receptu:

1

Očištěná a omytá králičí játra nakrájíme na plátky, opepříme a posypeme kmínem.

2

Játra opečeme na pánvi na oleji, zaprášíme hladkou moukou a osmahneme. Přidáme nakrájenou, rozškvařenou slaninu, na které jsme osmažili jemně nakrájenou cibuli. Vše promícháme a nakonec pokrm osolíme.

3

Podáváme s vařenými bramborami nebo s čerstvým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept