Jednoduchý recept

Plátky z jeleního hřbetu s bylinkovým máslem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 20431

Ingredience

800 g Jelení hřbet
60 g Máslo bylinkové
100 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 607 kcal
Kilojoule 2 541kJ
0% Sacharidy 1 g
52% Tuky 39 g
15% Sodík 307 mg
109% Bílkoviny 61 g

Plátky z jeleního hřbetu s bylinkovým máslem postup přípravy receptu:

1

Očištěný jelení hřbet vykostíme, omyjeme a nakrájíme na silnější plátky. Maso mírně naklepeme, osolíme, opepříme a pokapeme částí oleje. Necháme v chladu nejméně 1 hodinu proležet.

2

Potom plátky masa opečeme po obou stranách na pánvi s rozehřátým olejem tak, aby zůstaly uvnitř růžové.

3

Maso upravíme na nahřáté talíře a poklademe bylinkovým máslem.

Poznámka

Podáváme s hranolky a brusinkovým kompotem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept