Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 95 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 20443
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

2 stroužek Česnek
0,5 ks Cibule
2 kávová lžička Paprika mletá sladká
4 ks Pepř černý celý
1 kávová lžička Sůl
600 g Vepřový bok
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

45% Kalorie 889 kcal
Kilojoule 3 720kJ
8% Sacharidy 28 g
108% Tuky 81 g
14% Sodík 270 mg
33% Bílkoviny 19 g

Paprikový vepřový bok postup přípravy receptu:

1

Omytý vepřový bok vložíme do hrnce s vařící osolenou vodu, s oloupanou cibulí a s pepřem a uvaříme doměkka. Maso necháme ve vývaru částečně prochladnout.

2

Potom bůček vykostíme a ještě teplý nakrájíme na plátky. Potřeme je prolisovaným česnekem a obalíme v mleté paprice.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept