Jednoduchý recept

Hovězí maso v ostré směsi

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 20470

Ingredience

1 ks Cibule
2 ks Feferony
500 g Hovězí maso zadní
4 polévková lžíce Kečup
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
1 ks Okurky nakládané
3 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
200 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 242 kcal
Kilojoule 1 013kJ
3% Sacharidy 9 g
14% Tuky 11 g
64% Sodík 1 g
50% Bílkoviny 28 g

Hovězí maso v ostré směsi postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na hranolky a za stálého míchání smažíme na oleji, až se šťáva vydusí. Zaprášíme moukou a mletou paprikou a znovu osmahneme. Podlijeme trochou vody, osolíme a dusíme do poloměkka.

2

Potom k masu přidáme kečup, očištěné, nasekané feferonky, opepříme a dusíme doměkka.

3

Nakonec do pokrmu vmícháme na kostičky nakrájenou okurku a oloupanou, na kroužky nakrájenou cibuli. Vše podusíme ještě 5 minut.

Poznámka

Podáváme s dušenou rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept