Recept

Hovězí svíčková po čínsku

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 20472
Kategorie: Maso

Ingredience

1 stroužek Česnek
1 ks Cibule
300 g Hovězí svíčková
3 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Omáčka sójová
50 g Paprika sterilovaná
2 kávová lžička Solamyl
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí
50 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 377 kcal
Kilojoule 1 577kJ
2% Sacharidy 8 g
17% Tuky 13 g
29% Sodík 587 mg
67% Bílkoviny 38 g

Hovězí svíčková po čínsku postup přípravy receptu:

1

Očištěnou a omytou svíčkovou nakrájíme na hranolky a obalíme ve směsi solamylu a vejce. Maso vložíme na pánev na rozehřátý olej a za stálého míchání zprudka osmažíme.

2

Přidáme nakrájenou papriku, cibuli a česnek, znovu osmahneme a zalijeme vínem a sójovou omáčkou. Vše jen prohřejeme a podle chuti přisolíme.

3

Podáváme s dušenou rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept