Recept

Vepřové ragú na rajčatech

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 20474
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Bobkový list
2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
2 polévková lžíce Kečup
3 polévková lžíce Olej rostlinný
2 ks Pepř černý celý
1 polévková lžíce Petržel - nať
300 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl
1 špetka Tymián sušený
500 g Vepřová plec

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 409 kcal
Kilojoule 1 710kJ
6% Sacharidy 21 g
35% Tuky 27 g
15% Sodík 293 mg
43% Bílkoviny 24 g

Vepřové ragú na rajčatech postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na oleji. Přidáme omyté, na kostky nakrájené maso, osmažíme a dusíme pod pokličkou do vysmahnutí šťávy.

2

Rajčata spaříme, oloupeme, nakrájíme na kousky a přidáme k masu. Osolíme je, vmícháme koření, rozetřený česnek, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Během dušení pokrm občas zamícháme a podle potřeby podlijeme vodou. V hotovém ragú má být všechna tekutina odpařená.

3

Nakonec přidáme podle chuti kečup a vsypeme nasekanou petrželku.

4

Vhodnou přílohou je dušená rýže.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept