Recept

Haše z pečeného vepřového masa

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 20484
Kategorie: Maso

Ingredience

0,5 ks Cibule
30 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
250 g Vepřové maso pečené
1 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 440 kcal
Kilojoule 1 840kJ
3% Sacharidy 10 g
52% Tuky 39 g
5% Sodík 97 mg
22% Bílkoviny 12 g

Haše z pečeného vepřového masa postup přípravy receptu:

1

Pečené vepřové maso i s trochou vypečené šťávy nebo vývaru umeleme.

2

Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na másle, zasypeme hladkou moukou a připravíme světlou jíšku. Zalijeme ji šťávou z pečeného masa zředěnou vodou, rozšleháme a povaříme do zhoustnutí.

3

Potom do omáčky vložíme mleté maso, na plátky nakrájenou, vodou navlhčenou a rozmělněnou žemli, osolíme, opepříme a chvíli podusíme.

4

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept